Shaman Healing Spiritual - Bahagian 2

Shaman Healing Spiritual - Bahagian 2

Maklumat lanjut mengenai tiga teknik utama Of penyembuhan rohani shaman - Power Restoration, Pengekstrakan Healing, dan Jiwa Semula. Pengamal shaman membuat perjalanan diagnostik untuk bertanya kepada roh-roh yang membantu teknik penyembuhan akan menjadi yang paling bermanfaat untuk pelanggan pada masa ini.

Kuasa Pemulihan

Perjalanan yang pengamal shaman kepada realiti bukan biasa membawa pulang semangat penjaga, yang dikenali sebagai haiwan yang kuasa, untuk membantu klien dalam menghadapi kehidupan dan menentang pencerobohan rohani dan penyakit. Mengembalikan sambungan dengan haiwan kuasa boleh membantu pelanggan berasa lebih hidup sepenuhnya dan kuasa.

Pengekstrakan Healing

Bekerja dengan membantu roh, bomoh membuang tenaga tidak kena pada tempatnya, yang dipanggil pencerobohan, yang terperangkap di dalam badan pelanggan. Pencerobohan boleh menyebabkan kesakitan atau penyakit setempat, serta penyakit lain seperti ketagihan, sikap tidak peduli, atau masalah yang sering muncul lain. Pencerobohan mengeluarkan tenaga boleh membantu klien itu sendiri mengalir lebih bebas, membantu dalam penyembuhan dan transformasi diri.

Soul Retrieval

"... setiap kali kita mengalami trauma, sebahagian daripada intipati penting kami memisahkan dari kami dalam usaha untuk terus hidup pengalaman dengan melarikan diri kesan penuh kesakitan. Apa yang membentuk trauma berbeza dari satu individu kepada yang lain. kehilangan Soul boleh disebabkan oleh apa sahaja seseorang mengalami seperti trauma, walaupun orang lain tidak akan mengalaminya seperti itu. " - Sandra Ingerman, "Soul Semula"

Soul Retrieval adalah permata mahkota penyembuhan shaman. Perjalanan yang bomoh dengan membantu semangat untuk mencari dan mendapatkan semula bahagian-bahagian yang hilang jiwa pelanggan. Kehilangan jiwa boleh disebabkan oleh pelbagai jenis trauma, fizikal atau emosi, diingati atau dilupakan.

Beberapa contoh trauma adalah kemalangan, penyakit, pembedahan, perkabungan, atau penyalahgunaan. Beberapa gejala kehilangan jiwa yang mungkin adalah perasaan bahawa ada sesuatu yang hilang, kemurungan kronik atau penyakit, penyalahgunaan dadah, atau lain-lain masalah lama. Soul
semula adalah alat penyembuhan yang kuat yang boleh membantu dalam mengembalikan kesihatan dan keutuhan dan dalam memecahkan lama, corak kehidupan yang tidak diingini.

Kaunseling Empowerment

Ramai orang boleh belajar untuk Journey untuk diri mereka sendiri, untuk menerima jawapan kepada soalan-soalan mereka dari sekutu semangat mereka sendiri, dan untuk menggunakan alat ini shaman asas untuk membantu dengan seni praktikal hidup.

Ringkasan

Penyembuhan shaman ialah bentuk kuno penyembuhan rohani, yang mengambil tempat di atas kapal terbang rohani, yang dikenali sebagai realiti bukan biasa. Pengamal shaman bertindak sebagai sebagai alat di mana roh-roh boleh bekerja dalam realiti biasa. Penyembuhan shaman boleh digunakan bersama-sama dengan kaedah penyembuhan yang lain untuk meningkatkan kualiti hidup orang dari mana-mana sistem kepercayaan.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar