Bagaimana untuk Meningkatkan dan Rawat Kesihatan Dengan Binaural anda Harmonics Kekerapan

Bagaimana untuk Meningkatkan dan Rawat Kesihatan Dengan Binaural anda Harmonics Kekerapan

Otak kita merupakan organ elektrokimia, ia boleh menghasilkan sebanyak 10 watt tenaga elektrik. Bergantung dalam setiap keadaan, gelombang otak boleh dikelaskan di 4 kelas.

1. Apabila otak secara aktif terlibat dalam aktiviti mental, ia menghasilkan gelombang beta
2. Apabila otak berada di bersantai dan keadaan tidak aktif, ia menghasilkan gelombang alpha
3. Apabila seseorang itu mengambil cuti dari kerja atau hanya bangun pada waktu pagi dan masih dalam ejaan malam bermimpi dan bermula hari bermimpi, otak menghasilkan gelombang theta
4. Apabila seseorang masuk ke dalam tidur atau tidur nyenyak. otak menghasilkan gelombang delta

Terdapat julat tertentu gelombang otak dan ia mesti menghasilkan mengikut keadaan tertentu. Sebarang masalah kesihatan atau gangguan saraf yang disebabkan oleh apa yang pernah sebab akan memutarbelitkan otak sebagai reaksi kepada keadaan tertentu yang menyebabkan penyakit dan mengurangkan keberkesanan daripada itu berfungsi sebagai pengawal pusat tubuh manusia.

Harmonik frekuensi binaural menjana 2 gelombang frekuensi berasingan yang diperkenalkan kepada setiap telinga secara bebas. Bergantung kepada jenis rawatan, ia membantu otak untuk menghasilkan frekuensi ketiga menyebabkan perubahan kesedaran yang membantu untuk meletakkan anda dalam keadaan yang betul, dengan itu membantu untuk memperbaiki dan merawat masalah kesihatan tertentu yang disebabkan oleh ketegangan saraf. Terdapat masalah kesihatan yang boleh dirawat dengan harmonik frekuensi binaural.

Contoh:

1. Penurunan berat badan
Mengawal berat badan adalah satu masalah besar di Amerika Utara, terdapat banyak program-main dengan beberapa kejayaan. Oleh kerana terdapat banyak masalah menyebabkan kenaikan berat badan, bergantung kepada keadaan setiap individu, harmonik frekuensi binaural membantu untuk beralih kesedaran anda kepada keperluan individu anda boleh diambil untuk meningkatkan kadar lebih tinggi berjaya dalam berat badan.

2. Insomnia
Ia membantu otak anda merangsang hormon melatonin yang diperlukan dihasilkan oleh otak yang terhasil dalam merawat gejala tidak dapat tidur.

3. Makanan, Tembakau, alkohol dan keinginan lain
Hipnosis diri adalah pilihan pertama bagi harmonik frekuensi binaural dengan meletakkan pesakit dalam keadaan hipnosis ia membantu untuk mengawal keinginan. Sesetengah pesakit mengambil rawatan mungkin mengalami perasaan negatif kepada tabiat buruk menyebabkan lengkap menghapuskan keperluan untuk perubatan.

Ketidakseimbangan 4. Hormon
Dalam kes ini, bergantung kepada keperluan setiap individu, ia membantu untuk merangsang hormon tertentu dan mengurangkan pengeluaran tambahan yang lain menyebabkan mengembalikan hormon pengimbang dalam badan.

5. Relaksasi
Ia membantu untuk melegakan tekanan pesakit dengan memperkenalkan otak anda dengan rakaman tekanan pra yang melepaskan ketegangan keseluruhan badan pesakit dengan hanya dan perlahan-lahan beralih gelombang otak dan membimbing pesakit menyatakan harmoni.

Ia membantu untuk mengusir perasaan yang negatif dan memulihkan kesedaran positif kerana menyebabkan mengurangkan gejala kebimbangan.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar