Cara Berhenti ketiak Berpeluh Cepat

Cara Berhenti ketiak Berpeluh Cepat

Berpeluh ketiak adalah masalah yang ramai daripada kita yang menghadapi - masalah biasanya bermula di hud remaja awal, dan jika tidak dirawat secara berterusan dan perlahan-lahan menjadi lebih teruk melalui kehidupan seseorang. Ia bukan hidup mudah dengan apa-apa isu - berterusan rasa malu, kebimbangan dan bimbang sama ada seseorang akan notis bintik peluh di bawah lengan anda tidak adalah cara yang baik untuk menjalani kehidupan. Mengelakkan keadaan sosial, kerana isu anda, boleh membawa kepada sosial menarik balik dan masalah berurusan dengan orang ramai secara umum. Itulah sebabnya ia adalah penting untuk menetapkan ini.

Pada bulan-bulan musim panas akan datang, cuaca panas dan lembap menjadikan bakteria berkembang pada kulit anda, dan menyebabkan bau busuk yang orang mendapati repulsing. Orang dalam masyarakat hari ini sering mengandungi pautan berpeluh dengan menjadi "kotor" atau tidak mandi, walaupun dalam kebanyakan kes-kes yang tidak benar.

Terdapat empat cara asas, yang anda boleh merawat masalah anda. Dua yang pertama adalah botox dan pembedahan - kedua-dua mereka adalah berisiko dan mahal, dan mempunyai kesan sampingan yang berpotensi ke atas kesihatan anda. Pilihan ketiga adalah di kaunter anti-perspirants - penyelesaian kebanyakan orang telah mencuba. Malangnya ia sering bekerja hanya untuk tempoh yang singkat, dan ia adalah kesan berkurangan selepas beberapa minggu. Anti-perspirants mengandungi garam aluminium, yang tidak baik untuk kulit anda dan boleh membawa kepada isu-isu kesihatan dalam jangka masa panjang.

Penyelesaian 4, yang adalah apa yang saya cadangkan adalah pendekatan semula jadi - terdapat ubat semula jadi, yang boleh anda gunakan untuk menghilangkan masalah anda, dan menjalani kehidupan yang lebih baik.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar