Berkembang Lebih Tinggi - Lima Langkah untuk Mencapai Matlamat Anda

Berkembang Lebih Tinggi - Lima Langkah untuk Mencapai Matlamat Anda

Kita semua impian yang lebih tinggi. Saya pernah bermimpi sepanjang masa. Bagi kebanyakan orang ia hanya satu impian kerana mereka tidak tahu bagaimana untuk mendekati ini sama sekali. Walaupun terdapat banyak kaedah untuk membantu anda menjadi lebih tinggi berhampiran dengan tangan. Jika anda ingin tahu bagaimana untuk mendapatkan ketinggian membaca.

Langkah # 1 Diet. Kebanyakan orang tahu betapa pentingnya diet adalah untuk kesihatan mereka. Tetapi adakah anda sedar bahawa makan makanan yang betul akan membantu anda mengembangkan juga. Makan makanan yang sihat dengan banyak buah-buahan dan sayur-sayuran akan membantu anda untuk menjadi lebih tinggi. Satu lagi yang penting adalah untuk mendapatkan banyak kalsium juga. Susu, yogurt dan keju adalah sangat baik untuk membantu anda mendapat kalsium.

Langkah # 2 Latihan. Melakukan senaman yang betul bukan sahaja akan membuat anda cergas dan sihat, tetapi ini juga akan membuat badan anda menghasilkan hormon pertumbuhan manusia juga. Inilah sebabnya mengapa orang-orang yang menjalankan banyak tumbuh di spurts. Latihan seperti berenang, berjalan dan berbasikal yang sangat baik untuk ini. Salah satu latihan yang terbaik untuk ini yang tidak memerlukan latihan intensif adalah yoga.

Langkah # 3 Tidur. Ini penting dalam usaha anda untuk mendapatkan ketinggian. Terdapat hubungan langsung antara pertumbuhan dan ketinggian anda. Ini adalah kerana ini adalah satu-satunya masa badan anda boleh berehat dan ini adalah apabila ia tumbuh. Jangan tidur lewat pada waktu malam.

Langkah # 4 Sikap. Berjalan dan duduk dengan postur yang lemah dijamin bayaran inci tinggi. Ia juga memberi kesan kepada penampilan anda. Terdapat banyak tempat untuk postur yang baik daripada berdiri tegak. Ini adalah di mana senaman membantu anda.

Langkah # 5 program Pertumbuhan. Ramai yang tidak mempunyai masa untuk bersenam diet atau senaman rutin yang sepatutnya. Ini di mana program-program pembangunan akan membantu anda. Mereka memberi anda senaman mudah dan makanan untuk menambah kepada diet anda setiap hari. Ini menghilangkan masalah anda lupa untuk bersenam, atau melupakan untuk makan dengan betul dan mereka dijamin untuk bekerja jika mereka adalah baik

Tip Bonus

Tip # 1 memakai kasut dengan tumit tinggi atau memakai sol dalam kasut anda. Keduanya memberikan anda penampilan yang beberapa inci lebih tinggi. Tidak perlu membelanjakan wang ke atas kasut lif khas atau kasut dengan kasut tumit tinggi.

Menjadi lebih tinggi bukan hanya satu perkara yang semakin meningkat. Walaupun anda mempunyai masalah-masalah kecil dengan postur anda dan anda membetulkannya anda boleh mendapat satu atau dua inci tinggi jika anda mengambil tindakan.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar