Cadangan Untuk Mercury Licin Dalam songsang

Cadangan Untuk Mercury Licin Dalam songsang

Utarid, planet komunikasi memasuki tiga kali yang peringkat songsang tahun pada 6 Mei 2009 dan akan kekal dalam momentum yang ke belakang, seolah-olah, sehingga 30 Mei 2009.

Merkuri dalam songsang mempunyai rap yang sangat buruk. Saya perlu tahu. Sebagai Virgo (yang diperintah oleh Mercury) Saya biasanya terjejas agak mendalam. Tetapi sejak beberapa tahun saya telah belajar satu perkara atau dua tentang bagaimana untuk hidup di satu bahagian, dan bagaimana untuk menggunakan
fasa ini berpotensi mengecewakan dengan cara yang bermakna.

Apabila Mercury bergerak langsung, fikiran kita cenderung untuk bekerja pada tahap yang berfungsi / ke hadapan. Tindakan kita sepadan niat kita. Tenaga kita dilaburkan dalam lebih tegas membuat keputusan dan tindakan dengan penekanan yang kurang pada kenangan kembali dan renungan.

Walau bagaimanapun, kami sentiasa mengambil kepada maklumat intuitif tidak sedarkan diri, yang akan timbul - jika kita biarkan ia - semasa kitaran songsang. Dan ini adalah satu perkara yang sangat baik. Kita perlu masa untuk berehat dan asimilasi semua maklumat yang kita dihujani dengan dalam tekno kita, dunia multitasking. Satu masa untuk kebijaksanaan dalaman kita yang nyata dan membimbing kita untuk menyusun semula, memikirkan semula, menilai semula, buat semula,
dan but semula. Ini adalah bahagian penting dan sihat organik, aliran semulajadi kehidupan.

Jam dan orientasi dolar yang budaya kita panggilan "dunia sebenar" terdiri daripada jadual, tarikh akhir, dan untuk melakukan senarai, yang tidak sering menampung kitaran refleksi mawas diri dan penilaian semula. Inilah sebabnya mengapa tempoh ini boleh menjadi begitu kejam bagi sebahagian daripada kita - terutama orang-orang kita dengan matlamat seperti baja berazam dan agenda.

Mercury, kerana kebanyakan dari kita tahu, cenderung untuk memporak-perandakan kelancaran fungsi teknologi di mana kita bergantung untuk pencapaian dan komunikasi kami. Ia juga cenderung untuk adukkan muka-ke-muka komunikasi dan yang terbaik pelan dibentangkan daripada wo / lelaki. Keputusan adalah gangguan, snafus, salah faham, dan campuran-up yang mengganggu yang paling mudah projek.

Semasa Mercury dalam songsang, kita perlu berhati-hati lagi, penjagaan yang lebih, dan secubit lebih kerja keras untuk mendapatkan perkara yang dilakukan. Ini bukan masa yang baik untuk melancarkan atau memulakan projek baru. Dalam usaha untuk berbuat demikian, kita akan menolak off, simbolik, hanya apabila air pasang akan keluar, dan ia akan menjadi lebih daripada berjuang untuk membuat kemajuan dengan rancangan kami. Ia adalah jauh lebih baik untuk menunggu sehingga semasa sedang bergerak dengan kami.

Sejauh mana kita memegang keperluan kita untuk mengekalkan jadual kami, agenda, dan rancangan sering menyamakan tahap di mana kita mendapati diri kita akan gila pada masa ini. Apabila kita doggedly berpegang kepada logik, struktur rasional kita, kita mahkamah pada "penipu" elemen Utarid, yang akan menipu dan merosakkan kita hingga ke akhirnya.

Sekarang adalah masa yang kita mesti menyerahkan push bersandar ke hadapan dan menerima pengajaran dari melepaskan. Kita tidak boleh memandang rendah sejauh mana jiwa kita dapat menahan perubahan. The pelepasan wasiat kami / ego ke fungsi yang lebih mendalam kesedaran boleh agak satu cabaran sebagai kitaran songsang berterusan. Tetapi ada pahala yang besar jika kita berjaya berbuat demikian.

Tempoh ini adalah waktu yang tepat untuk membersihkan fikiran kita. Untuk kembali semula dan menyiapkan projek-projek yang belum selesai. Untuk bekerja di mendamaikan isu-isu lama. Untuk menala ke dalam mimpi dan pemikiran tidak sedarkan diri. Untuk mendengar kebijaksanaan dalaman kami. Untuk membuka kepada cara-cara baru untuk berfikir dan perceiving.

Jadi, daripada menolak ke arah semasa kosmik, mari kita berehat seketika tiga minggu dari sibuk, yg berbahaya cara cepat dan membenarkan diri kita untuk melambatkan. Untuk memanggil dan menyelesaikan masa lalu. Untuk berada dalam masa ini. Dan untuk menikmati SEKARANG.

Ia tidak boleh menyakiti!

Tidak ada komentar:

Posting Komentar